English

Høstens og vinterens trender med Nielsen Dekor og Camilla Dversnes

Høstens og vinterens trender ble på mesterlig vis presentert for bransjen på Vea på onsdag. Nielsen Dekor hadde sin årlige demonstrasjon av sine varer, og med Camilla Dversnes som blomsterdekoratør ble dette en inspirerende helaften for alle fremmøtte på Vea.  

 

Camilla Dversnes snakket varmt om Nielsen Dekors produkter, om brukervennlighet og effektivitet, mens hun tryllet frem vakre arbeider. Hun fokuserte på viktigheten av å ta vår egen fremtid i egne hender, hvor vi må skille oss ut fra lavpriskjeder og supermarkeder.

 

Vi må bearbeide produktene våre og vise kunder at vi er håndverkere”. Vi må også bli flinkere til å se på andre inspirasjonskilder innen design, interiør og klesmoter. Å kjøpe interiørblader eller å ta en tur på H&M for å se på hva som er trendy kan gi oss som faghandlere mange nye og spennende innfallsvinkler. – Vi må ha troen på oss selv og våge å satse, sier Camilla Dversnes med et lunt smil.

 

Hun snakket også om det å lage helhetlig miljø i butikken, der vi bestemmer hva kunden skal kjøpe og ikke omvendt. Dette innebærer blant annet om å ta bevisste valg i forhold til hvilke farger vi velger på planter, underlag, snitt og andre materialer, fremfor å mikse alle farger og sorter. Vi må også bli flinkere til å lage serier og tilby mengder av samme produkt.

 

Etter demonstrasjonen kunne man høre ivrig summing om hvor inspirert alle var blitt og hvor mye vi alle gledet oss til å komme i gang med å produsere og selge  vakre blomsterarbeider i butikken.  

Takk til Nielsen Dekor og Camilla Dversnes for en inspirerende helaften.

Lenke til Nielsen Dekors hjemmeside.

Se flere bilder fra demonstrasjonen på vår Facebook-side.

Tekst og foto: Sonja Lønnum Østerheim

Oppdatert 30.09.2015