English

Juledemonstrasjon med Anne Kine og Åslaug

Tradisjonen tro inviterte Interflora Hedmark og Oppland til julemøte med blomsterdemonstrasjon.

Og for en oppslutning! De klarte å samle over 130 blomsterdekoratører fra Interflorabutikker i Hedmark og Oppland til en trivelig førjulskveld. Primaflor informerte om innkjøp, Anne Kine Opstad Petterson og Åslaug Hildre holdt demonstrasjon og det ble servert deilig mat. Vi fra Vea blir også invitert til julemøtet og for oss er det alltid trivelig å møte igjen tidligere elever, snakke med bransjefolk og få faglig påfyll ved å se på dyktige blomsterdekoratører som viser sitt håndverk.

Åslaug Hildre og Anne Kine Opstad Petterson er begge tidligere elever fra Vea. De holdt en fin demonstrasjon og hadde fokus på å lage "vanlig binderi" som de selv selger mye av til jul. I tillegg til å være svært dyktige blomsterdekoratører er de også morsomme, og de skapte god stemning blant alle blomsterdekoratørene som var samlet. Anne Kine snakket om sine erfaringer som butikkeier, og hun kom med mange gode tips om planlegging, innkjøp og det å skape engasjement og glede på arbeidsplassen.

Tradisjonell jul med røde lys og naturmaterialer.Anne Kine jobber med en vakker og annerledes bukett til julen.

Åslaug og Anne Kine med hver sin bukett.

Vakker sammenplantning med juleroser, dekorert med vintergrønt, roser og bånd.

Friske blomster og levende lys, mer trenger man ikke for å skape den rette stemningen.

Mens vi venter på at julerosene skal slå ut i full blomst kan vi nyte synet av røde prydepler og filthjerter.

Sammenplantning med julestjerner, dekorert med vintergrønt, kongler, ilexbær og cymbidiumorkidé.Takk til Interflora Hedmark og Oppland for et faglig og hyggelig julemøte!

Tekst: Dorte Finstad

Foto: Sonja Lønnum Østerheim 

Oppdatert 30.09.2015