English

Vang kirke i vakker julepryd!

Studentene på Botanisk Design lagde også i år en vakker ramme rundt Klassisk Julekonsert i Vang kirke. Julerødt, klassiske søyler og naturmaterialer var sentrale stikkkord for dekoren. 

     
Vang kirke er utrolig vakker i seg selv og en fryd å pynte. Det er mange hensyn å ta når en skal dekorere et slikt rom til Klassisk Julekonsert. I år ble det laget søyler på 4,5 meter fylt av 1000 røde nelliker, kristorngreiner med røde bær, silkefuru, julekuler, sølvglitter og sibirkornell.    
       
 
 
Her et bilde fra generalprøven fredag. Deler av besetningen er på scenen og viser litt hvordan det vil bli. Vi gleder oss til konserten lørdag hvor vi vil se hvordan dekoren fungerer mot den vakre kirken, den fantastiske musikken og alle musikerne som entrere scenen i galla-antrekk. Prosessen med å dekorere kirken har vært ledet av studentene på Botanisk Design. Studiet er en mellomlederutdanning for blomsterdekoratører og derfor har prosjektet vært en innertier for dem. De har fått prøvd seg som ledere og fått oppleve hvordan det er å lede i et kreativt prosjekt over relativt lang tid og med mange delmål. Og resultatet ble jo fantastisk vakkert!

Vi takker studentene på Botanisk Design for en fantastisk innsats og ønsker dem en god og travel førjulstid.

Tekst og foto: Anne Stine Solberg 
 
Oppdatert 30.09.2015