English

Interfloras Fagpris er tildelt Vea

Vea- Statens fagskole for gartnere og blomsterdekoratører er tildelt Interfloras fagpris, for fremragende innsats gjennom flere år til høyning av det faglige nivå.

Fagprisen ble delt ut i forbindelse med NM i blomsterdekorering, og det er første gang at Interfloras Fagpris blir delt ut til en utdanningsinstitusjon.

Det er en stor ære for Vea å få denne prisen, sier rektor Hildegard Johannessen. Det viser at blomsterdekoratørbransjen anerkjenner den innsatsen som er lagt ned på Vea gjennom mange år, med både grunnleggende utdanning og utvikling av Fagskolen. Rektor understreker at dette er en pris som går til hele Vea,- til alle medarbeidere som i en årrekke gjennom sin innsats, sitt engasjement, faglige dyktighet og endringsvilje, har bidratt til å gi gartnere og blomsterdekoratører en fagutdanning med god kvalitet. Det er også viktig å understreke at Veas elever og studenter har bidratt aktivt til skolens utvikling og omdømme. De gjør en fantastisk innsats og er våre fremste ambassadører, sier rektor. Det er svært gledelig at Vea ble tildelt Interfloras Fagpris, og ikke minst gir det motivasjon til videre utvikling, slik at vi kan fortsette med å utdanne dyktige og ettertraktede blomsterdekoratører og gartnere.

Oppdatert 16.06.2016