English

Velkommen til blomstersprell på Vea!

I forbindelse med markeringen av Vea sitt 90 års jubileum inviterer vi alle som har lyst til å se skolen, til en fargerik og blomstrende opplevelse i skjønne omgivelser på Vea.

Finn Schjøll, vil være konferansier under et uhøytidelig og inspirerende blomsterarrangement vi har valgt å kalle BLOMSTERSPRELL. Arrangementet vil foregå fra en scene ute på Vea, søndag 15.september kl.14.00. Her vil lokale blomsterdekoratører, tidligere elever og nåværende studenter vise forskjellige brudebuketter og vise dagens nyheter og trender innen bryllupsbinderi. Blomsterdekoratørlærerne på Vea vil demonstrere og vise sin kompetanse gjennom spennende blomsterarbeider. 

Regjerende verdensmester i blomsterdekorering, Stein Are Hansen, står for finalenummeret, hvor vi kan vente oss mange vakre og spennende blomsterarbeider.

 
Stein Are Hansen sammen med Tommy Eide og  Karianne H. Bøyum fra NM i 2010.

Finn Schjøll var elev på Vea i 1968 og har siden den gang vært en viktig inspirator for oss på Vea og for alle andre som på en eller annen måte lever og ånder for blomster. Stein Are Hansen var elev ved Vea i 1992-94 og har utmerket seg i mang en konkurranse. Han er kåret som norgesmester 5 ganger og ble verdensmester i 2011.

Hjertelig velkommen til BLOMSTERSPRELL på Vea! 

Tekst: Sonja Lønnum Østerheim
Bildet av Finn Schjøll er fra sceneshowet under NM i blomsterdekorering på Lillehammer i 2009, der både Finn Schjøll og Vea deltok. 
Bildet av Stein Are Hansen er fra NM i Molde i 2010. 

Oppdatert 13.10.2015