English

Velkommen til en blomstrende lørdagskveld!

I forbindelse med Vea sitt 90-års jubileum inviterer vi til en sosial kveld, lørdag 14. september.

Det blir tapas-buffet og vi går for en uformell og blomstrende stemning. Blant annet vil vinnerne av Vea-mesterskapet 2013 bli kåret og det blir andre innslag til ære for 90-åringen Vea. Alle gjester oppfordres til å bidra med slike innslag. Det kan være en tale, en hymne, en sang, en liten bildefremvisning eller andre stemningsskapende aktiviteter. Send en e-post til vea@vea-fs.no om hvor lang tid innslaget vil ta slik at toastmaster setter av tid for dere.

Dette er kvelden for alle som har et forhold til Vea. Om du er eller har vært elev, student, ansatt, samarbeidspartner eller bare har lyst til å være med på en trivelig kveld, så kan du bli med. Vi oppfordrer deg til å kontakte tidligere klassevenner for et gjensyn denne kvelden.

Tid: Lørdag 14. september kl. 19.00

Sted: Rica Olrud Hotel på Hamar

Pris: 395,- (drikke kommer i tillegg)

For konkurransedeltagere og andre som ønsker å reise fra Vea er det satt opp buss som går fra Vea kl.18.30 med retur tilbake til Vea kl.23.00. 

Har du lyst til å være med på denne kvelden så send din påmelding til: vea@vea-fs.no  Vi tar imot påmelding helt til det blir fulltegnet!


Dersom du ønsker overnatting kan det bestilles direkte på Rica Olrud Hotel: https://www.rica.no/hoteller/hamar/rica-hotel-hamar/

Betaling for både overnatting, mat og drikke gjøres til Rica Olrud Hotel.

Oppdatert 13.10.2015