English

Andre studentvelferdstiltak

Som student på Norges grønne fagskole – Vea har du tilgang til skolens lokaler og øvrige tilbud også på kveldstid.

Auditoriet
Auditoriet egner seg til filmvisning. Benyttelse av rommet på kveldstid kan avtales med studieadministrasjonen.

Bibliotek
Som student på Vea har du alltid tilgang til biblioteket med studentkortet. Her kan du lese bøker, tidsskrifter, benytte arbeidsplasser eller bare være sammen med andre. Biblioteket er betjent mandag til torsdag i skoletiden.

Hybelhus
Vea har hybler som leies ut til elever og studenter. Alle studenter har eget rom med vask og tilgang til felles kjøkken og bad. Alle som leier på Vea har tilgang til vaskemaskiner for klesvask.  I ”Det gamle internatet” og ”Kjøkkenbygningen” er det badstu.

Kaffeavtale
Vi har kaffeavtale for studenter. Du kjøper et krus og kan fylle på med kaffe gjennom hele studieåret. Prisen er regulert etter hvor mye undervisningstid dere har. For heltidsstudenter er det kr. 600,–, for deltidsstudenter er det kr. 350,– og for anleggsgartnertekniker-studenter er det 500,– for et studieår. Kaffeavtalen gjelder ikke dersom du ikke har med ”kaffeavtalekruset”, og den gjelder kun i kantinens åpningstid.

Kantine
I kantina er det sterkt subsidierte priser til glede for deg som er student. Ved kjøp av klippekort får du subsidiert pris på lunsj og middag. Du kan også kjøpe kaffeavtale som gir deg mulighet til å forsyne deg med kaffe i kantinens åpningstid.

Peisstue
I kjelleren på ”Det gamle internatet” er det en peisstue. Her kan alle studenter samles for sosialt samvær. I peisstua er det tv og dvd-spiller, biljardbord og ulike brettspill.

Oppdatert 26.06.2018