English

Trening

Det er mange muligheter for deg som ønsker å trene når du er på Vea.  

Vea har et enkelt utstyrt treningsrom som ligger i det samme bygget som verkstedet. Som student på Vea kan du benytte dette treningsrommet når du selv ønsker.

  

Alle som har hybel i "Rektorboligen", "Det gamle internatet" eller "Kjøkkenbygningen" kan benytte hybelnøkkelen for å komme inn. Dere som bor på "Kvisten", "Øvre lærerbolig " eller "Nedre lærerbolig" har en felles nøkkel som henger i hver bolig.

Om noen av dere som bor utenfor skolen ønsker å benytte treningsrommet, så ta kontakt i resepsjonen, slik at vi kan ordne med nøkkel for dere.

På plenen utenfor Kjøkkenbygningen er det muligheter for ballspill. Volleyballnett og baller ligger i gangen ved kantina. Det er flotte turområder rundt skolen for deg som vil løpe, sykle, gå tur eller gå på ski.

Like ovenfor skolen ligger det et flott golfanlegg. Mjøsen golfklubb har gode tilbud til deg som er student på Vea. Ta kontakt med golfklubben for mer informasjon: http://www.msgk.no/

På treningssenteret Frisk i Moelv vil du få studentpris på medlemskap. I tillegg til tredemøller og ulike apparater, har de saltimer med spinning, zumba, pilates, step og mye mer. Vil du vite mer? Sjekk her eller ta kontakt med treningssenteret. http://www.friskmoelv.no/

Oppdatert 02.10.2015