English

Sorgbinderi, - med fokus på salg og lønnsomhet

28.april 2015 holder Vea kurs i sorgbinderi.

Kurset tar for seg en av de viktigste og største disiplinene i blomsterdekoratørfaget, - blomster til sørge- og minnehøytideligheter. Dette er en disiplin med stort potensiale og som det er spennende å ta en nærmere titt på. På kurset jobbes det spesielt med kranser og båredekorasjoner tilpasset ulike personligheter. Sorgbinderiet blir satt i sammenheng med salg og lønnsomhet, hvor det å finne gode og raske løsninger som ivaretar kvaliteten i håndverket, er viktig. En annen ting er hvordan man bør opptre som selger i møte med de etterlatte. Det blir erfaringsdeling rundt dette temaet også.

Kurs: Sorgbinderi med fokus på lønnsomhet

For: Blomsterdekoratører. Passer også for ansatte i blomsterbutikkene som har jobbet litt med sorgbinderi, men som ikke har formell utdanning i faget

Tid: 28. april kl. 09.00 – 15.30

Sted: Låven, Vea – Statens fagskole for gartnere og blomsterdekoratører, Turistveien 92, 2390 Moelv

Pris: 2.000,- inkludert materialer og lunsj

Kursholder: Åslaug Nevstad Hildre

Påmeldingsfrist: 20. april 2015

Åslaug Nevstad Hildre er kjent som en dyktig og kreativ blomsterdekoratør med en lang merittliste innen konkurransebinderi. Sist var hun en del av det norske laget som vant Nordisk mesterskap i blomsterkunst i januar 2014. Åslaug kombinerer sin dyktighet innen konkurransebinderi med hverdagsbinderiet, hvor kvalitet og håndverk står sentralt.  Åslaug er også en meget dyktig selger og kjent for å finne smarte og lønnsomme løsninger innen ulike disipliner i faget. Hun ser mulighetene i materialene og kan skape vakre blomsterarbeider med forholdsvis enkle midler. 

Oppdatert 30.09.2015