English

Botanisk Design pryder Vang kirke!

Blant årets høydepunkter for fagskolestudentene på Botanisk Design er dekor av Vang kirke til klassisk julekonsert. Også i år ble det hele en suksess og fikk kommentarer som at det var spesielt fint i år.. Det er veldig hyggelig å høre, - spesielt for fire studenter som har jobbet knallhardt og prestert når det virkelig gjelder!

Bestillingen lød på romdekor til Vang kirke i duse farger og overrekkelsesbuketter til solister. Jentene på Botanisk Design tok utfordringen på strak arm og designet dekor tilpasset anledning og rom. Etter befaring, analyser og en heftig kreativ prosess, kom jentene i samarbeid frem til løsningen. En del av fagskolestudiet Botanisk Design handler om å få ledelseserfaring og teste ut det å være leder. Det er ingen spøk å være leder i en kreativ prosess, men jentene håndterte det veldig bra. Her står Andrea, Mariann, Marianne og Marit foran "prosjekttavla", hvor de har oversikt over alt som rører seg i prosjektet. 

Det er flott å se dyktige håndverkere i aksjon! Jentene jobbet hardt med å forberede så mye som mulig på forhånd slik at det skulle gå raskt å montere dekoren i kirkerommet. Hver student hadde fått sin arbeidsoppgave for å kunne rasjonalisere og jobbe så effektivt som mulig. Eucalyptus, trådsypress og tørka gress var hovedmaterialene i fundamentene. 
 
Overrekkelsesbukettene ble en enkel Amaryllis dekorert med ulike gresstyper og gullhår. En klassisk og elegant løsning!
Vi takker Andrea, Mariann, Marianne og Marit for innsatsen og gratulerer med vellykket oppdrag!

Tekst og bilde: Anne Stine Solberg
 
Oppdatert 30.09.2015

#veafagskole