English

Trenger du hjelp med hagen?

Mange av våre studenter som har tatt fagskoleutdanningen Park- og hagedrift, starter sine egne firma for å kunne hjelpe både private og offentlige kunder med veiledning og planlegging av hager og uteanlegg. Her kan du få navn og adresser til noen av dem:HAGEPLANLEGGER ANETTE HAUGER
Jeg tar på meg oppdrag som krever et besøk i den aktuelle hagen i område Sør i Gudbrandsdalen – Gjøvik – Land og over på “andre sia” (Ringsaker). I tillegg kan jeg ta oppdrag i området rundt Fredrikstad. Jeg påtar meg også enkel etablering og skjøtsel.

Anette Hauger
Biristrand
telefon: 91341740
e-post: anemah@online.no 
www.hageplanleggeren.no

TUN & HAGE
Som gartner og fagtekniker innen park og hage kan jeg hjelpe deg med å planlegge hagen din, slik at du selv kan opparbeide uteområdene eller eventuelt levere tegningene videre til en anleggsgartner. Du bestemmer hvilke områder du vil ha planlagt og hvor mye detaljer du synes du behøver. Vi starter med en befaring i hagen og avtaler videre framdrift underveis. Enkelte hageeiere ønsker hjelp til å plante etter at strukturen er lagt, og jeg hjelper selvsagt gjerne. Jeg jobber hovedsaklig i Hedmark - Oppland, men har også hatt oppdrag på blant annet Røros, Åsta, Oslo og Halden.

Kristin Granum Skoglund
Ringsaker
telefon: 99 24 96 71
e-post: tunoghage@online.no
www.tunoghage.no

RINGERIKE HAGESERVICE AS
Rådgivning, planlegging, bygging og vedlikehold av hageanlegg. Jeg arbeider primært i kommunene Ringerike, Hole og Modum og har drevet siden 2007, mens jeg fortsatt var student på Vea. Det som motiverer meg er å lage gode estetiske og praktiske løsninger, spesielt i privathager. Blomstrende planter vil jeg gjerne ha med i alle løsninger.

Tom Pedersen
Øvre Kindvei 11, 3533 Tyristrand
telefon: 918 15 241
e-post: post@ringerike-hageservice.no
www.ringerike-hageservice.no


PAULSRUD HAGEDESIGN
Jeg er behjelpelig med planlegging og rådgivning av hager til private hageeiere. 
Jeg holder til i Skedsmo og tar oppdrag hovedsaklig i Akershus, Østfold og Oppland, men kan også gi råd via post eller e-post om du bor langt unna.

Mette Paulsrud
Mobil: 98441768
E-post: mette.paulsrud@hotmail.no
Hjemmeside: www.paulsrudhagedesign.com


 

GRØNN IDÈ -med blyant og spade for uterommet
Vegetasjonsplaner, hageplanlegging, befaring med idémyldring, råd og tips. Jeg holder kurs og kan også ta på meg noe skjøtsel ved anledning. Jeg kan om ønskelig sørge for å få planer utført, enten selv eller som mellomperson mot entreprenør /anleggsgartner.

Anne Killingbergtrø
Navet næringshage, Storgata 3, 1890 Rakkestad
telefon: 90 72 77 68
e-post: anne@gronnide.no
www.gronnide.no 

Tekst: Dorte Finstad
Foto: Cathrin Undli

Oppdatert 12.03.2018