English

Fortsatt mulig å søke om opptak til Driftsledelse gartner og grønt

Fagskoleutdanningen Driftsledelse gartner og grønt har studiestart 29.september 2014.

Den nye fagskoleutdanningen Driftsledelse gartner og grønt ble godkjent våren 2014, og starter opp 29.september 2014. Siden mange av de som er aktuelle søkere til denne utdanningen har en hektisk periode på jobb i sommerhalvåret, har vi valgt å utsette søknadsfristen til 28.august 2014. Det er igjen ledige studieplasser og vi tar imot søknader helt frem til studiestart.

Det betyr at om du er gartner, har fullført VG3 gartnernæring, VG3 landbruk, studieforberedende VG3 naturbruk eller har tilsvarende utdanning eller realkompetanse så har du fortsatt mulighet til å søke om å bli tatt opp.

Driftsledelse gartner og grønt er en fagskoleutdanning for deg som allerede arbeider eller som ønsker å arbeide innen gartner- og grøntbransjen.

Studiet er utviklet av et bredt sammensatt fagmiljø i Vestfold, Gjennestad videregående skole og Vea – Statens fagskole for gartnere og blomsterdekoratører.

Fagskoleutdanningen er lagt opp som et toårig deltidsstudium der undervisningen er på Vea det første året og på Gjennestad det andre året. Det er 12 samlingsuker pr.år. Studiet gir 60 fagskolepoeng.

De ukene du er inne på samling kan du bo på hybel på Vea.

Du velger selv område for faglig fordypning ut fra de emner det undervises i på studiet.

Søknadskjema finner du her: Søknadsskjema

  

 

Foto:Georg Aamot

Oppdatert 30.09.2015

#veafagskole