English

Grønt gründerskap, innovasjon og konseptutvikling

Norges grønne fagskole – Vea inviterer til kurs med tema "Gründerskap, innovasjon og konseptutvikling"

Hva skal til for å lykkes som gründer? Møt kjente og etablerte gründere og lær av deres suksesshistorier. Kursdagene har fokus på gründerskap, innovasjon, hvordan lykkes i markedet, utvikling av konsepter og finansieringsmuligheter. Det er tilsammen 3 kursdager, der alle har ulike fokusområder og kan tas enkeltvis. Første kursdag har vært, men du har fortsatt mulighet til å få med deg de to neste som er 8.februar og 22.mars 2018.

Kurs: Gründerskap, innovasjon og konseptutvikling

Målgruppe: Alle er velkomne, men fokuset er på deg som går med en gründer i magen og som vurderer å starte for deg selv.

Tid: 8.februar og 22.mars 2018

Sted: Auditorium Norges grønne fagskole – Vea, Turistveien 92, 2390 Moelv

Pris for kurset :1350,- pr.enkeltdag. Inkluderer kaffe/te og lunsj. 

Overnatting: Vi har noen ledige rom dersom du har behov for overnatting. Ta kontakt ved å sende e-post til: hybel@vea-fs.no. Overnatting på Vea koster 300,- pr natt (inkludert sengetøy og håndklær, ikke frokost)

Påmelding: For påmelding benytt påmeldingsskjemaet

Påmeldingsfrist: Senest en uke før kursstart, førstemann til mølla 

 

Torsdag 8. februar 2018

Kursdagen tar utgangspunkt i en gründerhistorie og vil med utgangspunkt i denne belyse temaer som:

  • Hvordan designe et konsept?
  • Viktigheten av nettverksbygging og betydningen dette har for å nå marked og målgrupper med sitt produkt.
  • Matsikkerhet og kvalitetssikring

Program torsdag 8. februar 2018

09.00 – 09.15           Velkommen med kaffe

09.15 – 10.00           En gründerhistorie ved Yngve Eek Ottesen og Harald Brimi fra Brimi Fjellstugu.

10.00 – 10.15           Oppsummering og spørsmål

10.15 -  11.15          Nettverk og nettverksbygging (verdien av samspill og samarbeid i tidlig fase)

                                   ved Anne Kari  Skjørdal fra Oslofjorden frukt og bær

11.15 - 11.30           Oppsummering og spørsmål

11.30-12.00             Konsepter og konseptutvikling ved Berte Helgestad fra Hamarregionen utvikling

 

12.00 – 12.45           Lunsj

12.45 – 13.45           Konsepter og konseptutvikling fortsetter ved Berte Helgestad

13.45 – 14.00           Oppsummering og spørsmål

14.00 – 15.00           Matsikkerhet og HACCP (Hazard Analyzis and Critical Control Point) ved Hege Skari fra Matpuls

Kl. 15.00                  Avslutning med oppsummering og spørsmål


Torsdag 22. mars 2018

Kursdagen tar utgangspunkt i en gründerhistorie og vil med utgangspunkt i denne belyse temaer som:

  • Markedsmuligheter, markedskanaler og strategi for distribusjon
  • Grunnlag for lønnsomhet
  • Finansieringsmuligheter
  • Veien videre, mulighetene, hva nå?

Program torsdag 22. mars 2018

09.00 – 09.15           Velkommen med kaffe

09.15 – 10.00           En gründerhistorie ved Nils Lekve fra Hardanger frukt og siderfabrikk

10.00 – 10.15           Oppsummering og spørsmål

10.15 – 11.15           Markedsmuligheter, markedskanaler og strategi for distribusjon ved Eivind Haalien, lokalmatansvarlig i NorgesGruppen 

11.15 – 11.30           Oppsummering og spørsmål

11.30 – 12.00           Gruppediskusjon med utgangspunkt i dagens tema.

12.00 – 12.45           Lunsj

12.45 – 13.45           Finansieringsmuligheter og støtteordninger ved Ole Christian Tilset fra Hedmark kunnskapspark

13.45 – 14.00           Benstrekk

14.00 – 15.00           Veien videre fra nå……ved Ole Christian Tilset fra Hedmark kunnskapspark.

15.00                       Avslutning

 

Meld deg på her: Påmelding til kurset Gründerskap, innovasjon og konseptutvikling

Har du spørsmål angående kuset, ta kontakt med:

Avdelingsleder Hildegunn Aas: 97 01 33 53 eller Faglærer Per Spangen: 41 28 28 76

Kurset arrangeres i samarbeid med:

        

Foto: Brimiland

Oppdatert 12.01.2018

#veafagskole