English

Husk søknadsfrist 15.april!

Om du ønsker å ta utdanning ved Norges grønne fagskole – Vea, må du søke innen 15.april 2019. 

Opptak av nye studenter og elever

Alle utdanningstilbud ved Vea har søknadsfrist 15.april 2019 og du kan forvente svar på søknaden innen 1.mai 2019. Det vil bli gjennomført fortløpende supplerende opptak etter søknadsfristen, dersom det skulle være ledige plasser. 

Søknad om studieplass

Søknad om studieplass på Vea skal sendes inn via Elektronisk søknadsskjema

Etter at du har fylt inn dine opplysninger i det elektroniske søknadsskjemaet, vil du umiddelbart få en bekreftelse om at søknaden er mottatt. Du vil også få en e-post om at søknaden er mottatt. Husk å legge ved vitnemål og attester når du søker. Etter dette vil du ikke høre noe fra oss, før søknadsfristen er utløpt og opptaket er gjort. Du kan forvente å få svar på søknaden din innen 1.mai 2019.

Fagskoleutdanning

For opptak til fagskoleutdanninger er søknadsfristen 15. april 2019. Etter fristen gjennomføres det fortløpende supplerende oppta, dersom det er ledige studieplasser.

Disse fagskoleutdanningene tilbys for studiestart høsten 2019:

Disse fagskoleutdanningene har neste studiestart høsten 2020:

Videregående nivå 

For opptak til utdanninger på videregående nivå er søknadsfristen 15.april 2019. Etter fristen gjennomføres det fortløpende supplerende opptak ved ledige plasser.

Fra høsten 2019 tilbyr vi disse utdanningene for voksne på videregående nivå:


VG2 blomsterdekoratør

Dersom du har tatt VG1 Design og håndverk, er rettighetselev og ønsker å ta blomsterdekoratørutdanning på Vea, kan du søke om opptak til Vg2 blomsterdekoratør på Vea. Søknaden skal sendes gjennom VIGO. Søknadsfristen er 1.mars 2019

Mesterutdanning

Med mesterutdanning skaffer du deg en lederutdanning i faget som gjør deg godt forberedt til å etablere og drive din egen bedrift eller arbeide som leder i en større bedrift. Vi tilbyr mesterutdanning som helgesamlinger, med undervisningsted Oslo. Start september 2019.

Vea tilbyr mesterutdanning til følgende faggrupper:

  • Estetiske fag
  • Møbel- og trefag
  • Verkstedhåndverksfag
  • Grafiske fag
  • Matfag

Les mer her: Mesterutdanning

Informasjonsmøter:

Om du har lyst til å komme til Vea på besøk, har vi planlagt å holde to informasjonsmøter på Vea. Da vil du få generell informasjon om skolen og våre studietilbud, du vil få møte noen av faglærerne og det blir mulighet for omvisning på skolen. 

  • Tirsdag 29. januar 2018 kl. 18.00
  • Torsdag 14.mars 2018 kl.18.00
Les mer om informasjonsmøte her: Informasjonsmøter om Vea sine utdanningstilbud

Søk her: Elektronisk søknadsskjema

Er det noe du lurer på så ring oss på 62 36 26 00 eller send en e-post: vea@vea-fs.no


Tekst: Dorte Finstad 

Oppdatert 01.04.2019

#veafagskole