English

Juleinspirasjon for blomsterdekoratører

Interflora Hedmark og Oppland inviterer hvert år blomsterbransjen til julemøte. 

Det var over 100 blomsterhandlere og blomsterdekoratører som var samlet for sosialt samvær, deling av erfaringer og ikke minst for inspirasjon. Vea- ambassadør, verdensmester og blomsterdekoratør Stein Are Hansen hadde tatt turen til hedmarken for å inspirere innlandets blomsterdekoratører før jul. Vi fra Vea var også invitert, og for oss er det veldig fint å kunne få være med på en slik kveld sammen med blomsterbransjen.

  

Disse små trærne av sibirkornell, prydepler og ilex var det nok mange som ville hjem for å lage. Vi ble ihvertfall inspirert!Vakre dekorasjoner med lys.

   

Hjerte dekorert med Ilex-bær og en Paphiopedilum-orkidè som har blitt "forhøyet" med greiner av sibirkornell.

    

Faglærer Linda Øverby og avdelingsleder for blomsterdekoratørfag, Anne Stine Solberg beundrer Stein Are sin dekorasjon. Han har laget en mansjett av magnoliabalder som er festet på oasis med knappenåler.

    

Enkelt og vakkert med neriner, tulipaner og ilex i vase.


Interflora Hedmark og Oppland delte ut stipend til Chris A. Hansen. Han er en ung og lovende blomsterdekoratør som det blir spennende å følge fremover.

     

Tusen takk for en inspirerende demonstrasjon Stein Are! Ikke nok med at du er en svært dyktig blomsterdekoratør, du er veldig festlig også!

Til jul kan det gjerne glitre og ikke alt må være rødt eller hvitt. Her har Stein are laget en vakker dekorasjon i gyldne farger.Tekst og foto: Dorte Finstad 

Oppdatert 23.11.2015

#veafagskole