English

Kjent seriegründer til Vea!

«Alt hun tar i blir til gull» sa de når hun i juni 2015 ble kåret til «Årets unge bygdegründer». « Et fyrverkeri av en dame» sier de som har hørt foredrag av henne før. « Hun kunne inspirert en gråstein» skrives det på diverse nettaviser. 

Live Svalastog Skinnes (30), Gründeren bak suksesshistoriene Bryllupsbygda, Gardsfruene.no, og CEO av Nedre Skinnes Gård som hun selv kaller seg, kommer til Vea for å holde foredrag. 

Tid: 14.mars 2016 kl:18.00

Sted: Vea – Statens fagskole for gartnere og blomsterdekoratører, Turistveien 92, 2390 Moelv

Pris: Gratis foredrag, men meld deg på for å få plass

Påmelding: Vi ønsker å vite hvor mange som kommer og ber deg om å melde deg på her: Påmelding til foredraget «En gründerhistorie»

«Se mulighetene rundt deg» en gründerhistorie av Live Svalastog Skinnes

Live er kanskje mest kjent for bloggen «Gardsfruene.no» der hun skriver "om det fantastiske livet på landet." Med bloggen ønsker hun å bidra til omdømmebygging, kunnskapsformidling og rekruttering. Hun har noen av de mest delte sakene i Norge i fjor, og engasjerer leserne med det «ekte og eventyrlige» landlivet. 

Live har en bachelorgrad i økonomi og en master i Entreprenørskap og Innovasjon fra Ås. Hun har også full fagprofil i masteren Naturbasert reiseliv fra Ås. Hun startet sin første bedrift som 6 åring, og vil fortelle oss om sin «reise» og hvordan man innovasjon finnes alle sammenhenger. 

Live vant «årets landbruksblogger» i 2015 og er akkurat nå i finalen i kåringen «årets bygdeprofil 2015». 

Vea inviterer til åpent foredrag med Live for alle som selv vurderer å starte egen bedrift og bli en gründer.

Meld deg på her

 

Har du en gründer i magen? Da kan fagskoleutdanningen "Grønn gründer" være midt i blinken for deg! Les om Grønn gründer her: Grønn gründer

Oppdatert 06.04.2016

#veafagskole