English

Vil du bli blomsterdekoratør?

Alle blir glade for å få blomster! Blomster kan brukes til alle anledninger for å skape den rette stemningen, og som blomsterdekoratør er det du som kan faget. Vea tilbyr nå også blomsterdekoratørutdanning på  deltid, og fra 4. januar har du mulighet til å legge inn din søknad om opptak.

Gjennom denne utdanningen får du kjennskap til blomsterdekoratørfaget på en praktisk måte, der du får innføring i alle blomsterdekoratørfagets disipliner. Du vil lære å lage buketter, dekorasjoner og blomsterarbeider til både bryllup og begravelse. Studiet er samlingsbasert og går over to år, slik at du kan kombinere det med jobb eller andre oppgaver. Det er 11 ukessamlinger på Vea hvert studieår.

Studiet er for voksne som har bestått minimum ett år allmennnfaglig utdanning eller to år yrkesfaglig utdanning. Du kan også bli realkompetansevurdert.

Du avslutter studiet på Vea med en tverrfaglig VG2 eksamen, før du går videre som lærling eller ansatt i en blomsterforretning. Etter to-fire års praksis kan du melde deg opp til fagprøven for å ta fagbrev som blomsterdekoratør.

Vi har fortløpende opptak, og du kan søke om plass hos oss fra 4.januar.

For mer informasjon om utdanningen klikk her


Veas søknadsskjema

Oppdatert 19.09.2016