English

Mesterutdanningen i Oslo er i gang

1.september 2017 begynte en gruppe håndverkere med sin mesterutdanning i Oslo

Norges grønne fagskole – Vea har lang erfaring med å tilby mesterutdanning til håndverkere, men det er første gang vi tilbyr utdanningen med helgesamlinger i Oslo. Det er tilsammen 9 personer med bakgrunn fra ulike håndverksfag som skal følge mesterundervisningen som tilbys av Vea.

Håndverkere fra mindre bedrifter har ofte de samme utfordringene i arbeidshverdagen og det er derfor fint at disse er samlet i en gruppe når de skal ta Mesterutdanning. Allerede etter første samling var det skapt en godt klima for deling av erfaringer og kunnskap, sier faglærer Odd Hugo Gauslaa.

  

Bildene er fra første samling i Oslo, der de fikk opplæring i bruk av "One-note" som brukes til kommunikasjon mellom samlingene. Å bli kjent med og trygg på gruppen er viktig for videre samarbeid, deling av kunnskap, utvikling og læring.

 

Fra venstre: Edmond Kasapi (Vea), Sara Borgen, Anne Kari Martinsen, Kristin Borge, Sunniva, Line Hanssen, Anette Klophus, Truls, Isac og faglærer Odd Hugo Gauslaa. (Bjørn-Tore Almås er ikke med på bildet) 

Fleksibel utdanning:

Utdanningen er samlingsbasert med gruppearbeid og veiledning mellom samlingene. Det legges stor vekt på deling og utveksling av erfaring mellom deltakerne.

All informasjon om mesterutdanningen finner du her: Mesterutdanning

Oppdatert 05.09.2017

#veafagskole