English

Vakker klassisk julekonsert i Vang kirke

Årets klassiske julekonsert i Vang kirke var en vakker opplevelse på mange måter. Med Mari Silje og Håkon Samuelsen i spissen, leverte musikerne en konsert av høy kvalitet. Alle de vakre blomstene fra Vea fylte Vang kirke og bidro til å gi publikum en estetisk helhetlig opplevelse. 

Studentene på fagskolestudiet Botanisk Design fikk også i år oppdraget med å pryde den vakre Vang kirke til klassisk kirkekonsert. Roser, orkideer og nellik i duse farger skapte en harmonisk dekor, godt tilpasset kirkerommet. Kuler i gull og sølv, sammen med metalltråd og glitter, ga dekoren den lille ekstra julestemningen. 
Studentene brukte også brudeslør, eucalyptus og vintergrønt for å få den rette vinterlige stemningen. Den dekorative dekoren på scenekanten og i midtgangen passer perfekt til en kirke som har relativt mye ornamentikk. Juletreet var tradisjon tro også på plass, dekorert med gullkuler og gullranker.
 

Installasjonene på scena var 2,5 og 3 meter høye og laget av 10 kranseformer dekorert med vintegrønt og nellik, roser og orkideer. Alle formene ble godt forankret i blytunge sementklosser for å sikre stødigheten. 

Vi takker for opplevelsen! Nå er julestemningen i boks! 


Tekst og foto: Anne Stine Solberg

Oppdatert 30.09.2015

#veafagskole