English

Vea på Hagemessen 2016

Hagemessen arrangeres på Lillestrøm 15.-17. april 2016, og Vea er med!

Utdanning

Vi fra Vea er på Hagemessen for å møte alle dere som er interessert i å lære mer om gartnerfag, blomsterdekoratørfag eller anleggsgartnerfag. Fra høsten 2016 har vi 9 ulike fagskoleutdanninger for dere som har utdanning innen disse fagområdene. Vi tilbyr også gartnerutdanning og blomsterdekoratørutdanning på videregående nivå for dere som er interessert i det. Er det noe du lurer på om utdanning innen Grønne design- og miljøfag, ta en tur innom vår stand på Hagemessen!

Anleggsgartnerfag

På årets Hagemesse står også representanter fra SOA (Senter for opplæring i anleggsgartnerfaget) på vår stand. Har du spørsmål om utdanning som anleggsgartner kan de hjelpe deg med det. På Vea har vi fagskoleutdanningene "Anleggsgartnertekniker", "Skjøtsel og drift av uteområder", "Historiske grøntanlegg" og "Park- og hagedrift" for dere som har anleggsgartnerutdanning.

Blomsterdekoratørfag

Lørdag 16.april arrangerer Oslo blomsterhandlerforening Oslomesterskapet i blomsterdekorering, der de beste i klasse A og klasse B går videre til NM i blomsterdekorering. Det blir mye flott, vakkert og spennende å se! For dere som er utdannet blomsterdekoratører tilby Vea fagskoleutdanningene "Botanisk design", "Eksperimentell formgivning med plantemateriale" og "Ledelse i håndverksfag".

Gartnerfag

Vea har flere fagskoleutdanninger for dere som er utdannet gartnere, og de dekker ulike fagområder. Vi har Historiske grøntanlegg, Park- og hagedrift, Driftsledelse gartner- og grønt, Grønn gründer og Skjøtsel og drift av uteområder. 

Mesterbrev

Fra høsten 2016 kan alle med fagbrev innen gruppene Estetiske fag, Møbel- og trefag, Verkstedhåndverksfag, Grafiske fag og Matfag følge mesterbrevundervisning på Vea. Fagskoleutdanningen heter Ledelse i håndverksfag og tilbys på deltid. Etter å ha fullført og bestått Ledelse i håndverksfag kan du søke Mesternemda om å få Mesterbrev.

Hagemessen 2016 har disse åpningstidene:

Fredag 15.april kl.12.00 -19.00

Lørdag 16.april kl.10.00 -18.00

Søndag 17.april kl.10.00 -18.00

Messemagasin

Hagemessen har sitt eget magasin og her finner du informasjon om utstillere, gode tilbud og alt du kan få se og oppleve på Hagemssen 2016.

Se messemagasiner her: Messemagasin Hagemessen 2016

Les mer om Hagemessen her: Hagemessen 2016 

Du finner oss på stand E02-14

 

Oppdatert 06.04.2016

#veafagskole