English

Velkommen til studiestart på Vea!

Vi ønsker alle nye elever og studenter velkommen til studiestart på Vea mandag 21. august 2017 kl. 08.30

Første skoledag
Dere som skal begynne på Park- og hagedrift, Botanisk design, Eksperimentell formgivning, Vg2 blomsterdekoratør, Gartnerutdanning eller Blomsterdekoratørutdanning (heltid), skal møte til studiestart kl. 08.30. Vi samles i skolens bibliotek der rektor ønsker velkommen og alle ansatte blir presentert for studentene. Videre utover dagen vil dere møte de andre i klassen, det blir omvisning og gitt mye praktisk informasjon. Alle skal ta bilde til studentkort og klargjøre egen PC for bruk på Vea.

Det blir servert gratis lunsj og middag til alle elever og studenter denne første dagen. Resepsjonen vil være åpen til kl. 17.00.

   

Felles samling for alle studenter, elever og ansatte i biblioteket kl.08.30 mandag 21.august 2017. Gå inn hovedinngangen.

Sosialt samvær 
Det vil bli felles grilling for studenter og ansatte fra klokken 15:00 som avslutning på første skoledag.

   

Vi serverer grillmat ute på tunet kl.15.00 første skoledag.

For dere som skal bo på Vea
På grunn av lang reisevei er det mange som ønsker å komme til Vea dagen før studiestart. Det vil være åpent på skolen søndag 20.august 2017 fra 16.00 -21.00, slik at de som ønsker det, kan få tilgang til hybel dagen før skolestart. Gå inn hovedinngangen, der vil dere bli møtt av Eirik Otto og Håkon som vil gi dere nøkler og vise dere hybelen. Det blir informasjon om hybel og husleiekontrakt i auditoriet etter grillingen på mandag 21.august. Har du spørsmål om hybel kan du ta kontakt på e-post: hybel@vea-fs.no

Bøker og utstyr
Vi anbefaler deg å vente med å kjøpe inn bøker og utstyr til etter at du har møtt faglærere. De vil fortelle deg hvilke bøker du må kjøpe og hvilke bøker som er anbefalt som tilleggslitteratur. Når det gjelder nødvendig utstyr som kniv, saks, verneutstyr osv. vil også faglærer gi deg gode tips om hva du bør velge. Ta allikevel med deg klær og sko til å benytte ute.

Tid for studiestart på andre utdanninger: 

  • Historiske grøntanlegg,HG16, starter 28.august 2017
  • Blomsterdekoratørutdanning, deltid,BVD16, starter 28.august 2017
  • Gartnerutdanning deltid, GV16, starter 28.august 2017
  • Mesterutdanning, starter 1.september 2017 i Oslo
  • Anleggsgartnertekniker, starter 16.oktober 2017

Tekst og foto: Dorte Finstad 

Oppdatert 22.08.2017

#veafagskole