Kantinetilbudet på Vea 

Vea sin kantine ligger i "Kjøkkenbygningen", og her møtes både studenter og ansatte for en kaffekopp, et måltid eller for å sitte ned og ta en prat.

Kantina er åpen fra mandag til fredag når det er undervisning på skolen.

Dette er en skolekantine med sterkt subsidierte priser. Kjøkkensjefen benytter råvarer som er produsert på Vea og har som mål å benytte mest mulig økologiske produkter.

Åpningstider
Kantina åpner kl. 07.50 og stenger kl. 16.00 (fredager stenger kantina kl. 13.00). Det er ikke servering i hele åpningstiden, men alle er velkomne til å komme for å sitte ned og for å hygge seg sammen med andre.

Kl. 07.50 Kantina åpner
Kl. 11.10–11.50 Lunsj
Kl. 15.15–16.00 Middag serveres til de som har bestilt på forhånd
Kl. 16.00 Kantina stenger (13.00 på fredager)

Lunsj

Det serveres ferskt brød, pålegg og salat til lunsj hver dag, med unntak av fredager. På fredager er det varm lunsj.

Middag

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag serveres det middag kl.15.15. Uke-menyen publiseres på info-skjermer for hver enkelt uke. Du skriver deg opp på liste i kantina, senest dagen før, for å bestille middag. Med mindre antall enn 15 påmeldte vil middagen leveres som «Ta med hjem», istedenfor å bli servert i kantina. Det er ikke middagsservering på fredager.

Kaffe/te og andre varme drikker

Vea er Miljøfyrtårnbedrift og vi prøver så langt det er mulig å unngå bruk av engangsprodukter som for eksempel pappbeger. Vi ber deg derfor om å benytte egen kopp, når du forsyner deg med varmt drikke. Vi har en kaffeautomat i kantina og en i kjelleren innenfor Hovedinngangen. Ved kjøp av kaffeavtale kan du forsyne deg med varmt drikke hele skoleåret.

Priser

Vi har subsidierte priser i kantina. Dette får du gleden av dersom du velger å kjøper klippekort. Hvis du ikke benytter dette tilbudet, må du betale ordinær pris.

  • Lunsj Kr. 80,–
  • Lunsjkort 10 klipp Kr. 600,– Det er kun ved kjøp av klippekort at du får subsidiert pris.
  • Middag Kr.120,–
  • Middagskort 10 klipp Kr. 1000,– Det er kun ved kjøp av klippekort at du får subsidiert pris.
  • Kaffeavtale 250,-
  • Kaffe pr. kopp 10,-

Betaling

Det er kun mulig å betale med betalingskort i kantina (ikke kredittkort). Det er ikke kontantsalg, da alle transaksjoner går via kortterminal. Vi oppfordrer både studenter og ansatte til å kjøpe lunsjkort/middagskort og kaffeavtale.