Matservering på Vea

Kantinetilbudet på Vea 

Vea sin kantine ligger i "Kjøkkenbygningen", og her møtes både studenter og ansatte for en kaffekopp, et måltid eller for å sitte ned og ta en prat.

Kantina er åpen fra mandag til fredag når det er undervisning på skolen.

Dette er en skolekantine med sterkt subsidierte priser. Kjøkkensjefen benytter råvarer som er produsert på Vea og har som mål å benytte mest mulig økologiske produkter.

Åpningstider

Kantina åpner kl. 07.50 og stenger kl. 16.00 (fredager stenger kantina kl. 13.00). Det er ikke servering i hele åpningstiden, men alle er velkomne til å komme for å sitte ned og for å hygge seg sammen med andre.

Kl. 07.50 Kantina åpner
Kl. 11.00–12.00 Lunsj
Kl. 14.30–21.00 Forhåndsbestilt middag kan spises i kantina eller tas med.

Lunsj

Lunsjmenyen varierer etter sesong og hvilke råvarer kokken har tilgjengelig.

Middag

Middag kan bestilles som «ta med hjem» fra mandag til og med torsdag hver uke. Menyen publiseres på «Min side» innen onsdag før påfølgende uke, med bestillingsfrist torsdag kl.12.00. Middagen settes kjøleskapet i kantina og vil være leveringsklar fra 14.30. Kantinen vil være åpen for de som ønsker å spise der til 21.00.Der er det også mikrobølgeovn tilgjengelig for oppvarming.

Småretter

Fra studiestart høsten 2023 setter vi i gang en prøveordning for salg av småretter. Dette er mat/drikke som lages i vårt kjøkken og som kan kjøpes via en automat hele døgnet. Denne er plassert i gangen ved midterste inngang i Hovedbygningen (samme rom som den grønne veggen).

Kaffe/te og andre varme drikker

Ved kjøp av kaffeavtale kan du forsyne deg med varmt drikke hele skoleåret. Vea er Miljøfyrtårnbedrift og vi prøver så langt det er mulig å unngå bruk av engangsprodukter som for eksempel pappbeger. Vi ber deg derfor om å benytte egen kopp, når du forsyner deg med varmt drikke. Vi har en kaffeautomat i kantina og en i kjelleren innenfor Hovedinngangen.

Priser fra høsten 2024

Vi har subsidierte priser i kantina.

  • Lunsj kr. 60,–
  • Middag Kr.120,–
  • Kaffeavtale 250,-
  • Kaffe pr. kopp 10,-

Betaling

Det er kun mulig å betale med betalingskort eller vipps i kantina (ikke kredittkort). Det er ikke kontantsalg, da alle transaksjoner går via kortterminal. Vi oppfordrer både studenter og ansatte til å kjøpe kaffeavtale.

Kontakt oss

Matservering på Vea
Matservering på Vea. Foto: Lene Sæter
Lene Sæther