Hybellivet på Vea 

Vea tilbyr overnatting for studenter og kursdeltagere

Overnatting flere steder på skolens område

Hybellivet på Vea gir et helt spesielt samhold. Det vil alle ha glede og utbytte av. På Vea har vi flere bygninger med hybler og alle ligger på skolens område. Får du hybel i «Kjøkkenbygningen» eller «Det gamle internatet» blir du boende på tunet på Vea. Vi har også hybler i «Rektorboligen», på «Kvisten» og i de tidligere «Lærerboligene», som er en liten spasertur unna.

Peisestua i «Det gamle internatet» benyttes til sosialt samvær og badstua til avslapning. Nærhet til egen strand gir mulighet for et forfriskende bad i Mjøsa. Det er også tilgang til badstu.

Vi har 47 hybler som leies ut til studenter. Felles for alle hyblene er at du får eget rom med seng, skrivebord og vask. Stue, kjøkken, toalett og dusj deler du med flere av de andre som har hybel i samme hus som deg. På kjøkkenet kan du ordne med dine egne måltider. Du har tilgang til kjøleskap, kjøkkenutstyr, komfyr og oppvaskmaskin.

En hybel kan leies for de dagene du skal være inne på fysisk samling.

På hybelkjøkkenet kan du tilberede dine egne måltider.

Leie av hybel

Ved leie av hybel får du eget rom med seng, dyne, pute, sengetøy og håndkle i prisen på kr 300,- pr.natt. Etter at du har signert studiekontrakt, vil du få tilgang til «Min side», der du finner en kode som skal benyttes ved booking av rom. 

Hybelen vil være tilgjengelig fra kl.16.00 ankomstdag til kl.08.00 avreisedag.  

Detaljer rundt leieforholdet fremgår av «Leievilkårene».

Alle henvendelser som angår hybler kan sendes til hybel@vea-fs.no

 

Studentkjøkken på Vea
På studentkjøkkenet kan du lage dine egne måltider. Langbordet er et fint samlingspunkt for studentene.