Kantinetilbudet på Vea

Kantina er åpen fra mandag til fredag når det er undervisning på skolen.

Dette er en skolekantine med sterkt subsidierte priser. Kjøkkensjefen benytter råvarer som er produsert på Vea og har som mål å benytte mest mulig økologiske produkter.

Åpningstider
Kantina åpner kl. 07.50 og stenger kl. 16.00 (fredager stenger kantina kl. 13.00). Det er ikke servering i hele åpningstiden, men alle er velkomne til å komme for å sitte ned og for å hygge seg sammen med andre.

Kl. 07.50 Kantina åpner
Kl.…

Priser for hybel for studieåret 2022-2023

Ved leie av hybelrom for studenter inngår dyne, pute, sengetøy og håndkle i prisen på kr 300,- pr.natt. Studentprisen gjelder ved inngåelse av leieavtale for ett skoleår. Du vil da ha en avtale om hybelplass for de ukene det er planlagt fysisk samling på Vea. Du søker om hybelplass på «Min side«, der du får tilgang etter at du har mottatt studiekontrakt fra oss.

Detaljer rundt leieforholdet fremgår av leiekontrakten som tegnes ved studiestart.

Hybelen vil være tilgjengelig fra kl.16.00 dagen før samling til kl.08.00 avreisedag.…

Hybellivet på Vea

Hybellivet på Vea gir et helt spesielt samhold. Det vil alle ha glede og utbytte av. På Vea har vi flere bygninger med hybler og alle ligger på skolens område. Får du hybel i «Kjøkkenbygningen» eller «Det gamle internatet» blir du boende på tunet på Vea. Vi har også hybler i «Rektorboligen», på «Kvisten» og i de tidligere «Lærerboligene», som er en liten spasertur unna.

Tilsammen har vi 47 hybler som leies ut til studenter. Felles for alle hyblene er at du får eget rom med seng, skrivebord og vask.…

Hybel og kantine på Vea

Hybelutleie til Vea-studenter

På Vea har vi 47 hybler som leies ut til studenter. Du tegner en leieavtale som gjelder for de ukene du har fysisk samling på Vea. Da får du overnatting til studentpris, som er 300,- pr.natt. I kantina kan du kjøpe lunsj og middag.

 

 

 …