Overnatting på Vea 

Norges grønne fagskole – Vea har hybler for overnatting for studenter og kursdeltagere som kommer til Vea.

Hybelutleie til Vea-studenter og kursdeltagere

For studenter

På Vea har vi 47 enkle rom som leies ut til studenter for en svært god pris. Du får overnatting til studentpris, som fra august 2024 er 350,- pr. natt inkludert sengetøy og håndklær. Studenter må selv rydde og vaske ut av rommet etter bruk. Hybelen må være bestilt senest fire dager før ankomst, slik at rom og nøkkelkort er klart til du kommer.

For kursdeltagere

Kursdeltagere betaler 500,- pr. natt inkludert sengetøy og håndklær, men du trenger ikke å rydde og vaske rom etter bruk. Rommet må være bestilt senest fire dager før ankomst, slik at rom og nøkkelkort er klart til du kommer.

Bestilling av rom

Rom på Vea bestilles gjennom vårt bookingsystem senest fire dager før ankomst: https://book.vea-fs.no/reserve/no/home  

For å kunne bestille, må du ha mottatt en kode fra oss. Denne gis til de som er tatt opp som studenter, elever eller kursdeltagere. Studenter og elever finner koden på «Min side», mens andre får den tilsendt på e-post. Det e r mulig å bestille rom 90 dager frem i tid.

Reservasjoner for skoleåret 2024-2025

Reservasjon av hybler for høsten 2024 åpner mandag 24.juni kl.12.00. Vi åpner da systemet samtidig for våre nåværende og nye studenter, slik at alle stiller likt for høstens reservasjoner.

Andre boalternativer

For deg som ikke ønsker å leie rom på Vea, har vi laget en liste over alternative overnattingsteder. Listen finner du her: Forslag til eksterne overnattingssteder