Kurs

Kurs og fagdager på Vea 

Norges grønne fagskole – Vea  har et stort spenn i kursporteføljen, og vi tilbyr kompetanse for både privatpersoner og profesjonelle som ønsker faglig påfyll.

Delta på kurs og øk kompetansen for deg selv og din bedrift

Vea har et sterkt fagmiljø med mye kompetanse innen grønne fagområder, som brukes til både kurs og undervisning på ulike nivåer. Vi har bygninger tilrettelagt for praktisk og teoretisk undervisning, et uteområde som innbyr til vandring, kantine med servering og hybler for overnatting.

Kurs og fagdager

Vi tilbyr mange ulike typer kurs, både for profesjonelle og privatpersoner som er interessert i grønne fagområder. Til kursene bruker vi egne fagfolk eller leier inn de som har best kunnskap om det aktuelle temaet.  De fleste kursene holdes på Vea, men vi holder også kurs på oppdrag andre steder i Norge. I tillegg holder vi nettkurs, der det er hensiktsmessig.

Se vår kurskalender for planlagte kurs, eller ta kontakt med oss, dersom du eller din bedrift har behov for faglig påfyll og vil ha et kurs tilpasset dere.

Servering

Vår kokk har som mål å lage god og sunn mat av kortreiste og økologiske produkter til både lunsj og middag. Vi benytter frukt og grønnsaker som er produsert på Vea.

Uteområde

Vea ligger landlig til og har et stort grøntanlegg, med trær, busker, frukthage, grønsaker, stauder, sommerblomster og veksthus. På Vea puster du ekstra godt i de grønne omgivelsene som skaper en helt spesiell atmosfære og gjør noe med alle som er her.

Overnatting

Vea har hybler som leies ut til kursdeltagere og studenter. Her kan du bo på «Det gamle internatet», i «Lærerboligen» eller i «Rektorboligen». Rommet er enkelt møblert med seng, skrivebord og vask. Sengetøy og håndklær er alltid inkludert i leien. Du får tilgang til felles kjøkken, toalett og dusj.

Se vår kurskalender om vi har noe for deg, eller ta kontakt dersom vi skal skreddersy et kurs for din bransje

Kurskalender

Kontakt oss på: vea@vea-fs.no

Kurs

Aina Østby, Liselott Lindfors, Odd Hugo Gauslaa, Siv Engen Heimdahl, Hildegunn Aas, Per Spangen og Dorte Finstad er noen av dem som jobber med kurs på Vea.

Kontakt oss

Kurs
Norges grønne fagskole - Vea tilbyr ulike kurs. Foto: Lene Sæther