Botanisk design og ledelse

Bidra i krafttaket for en mer bærekraftig blomsterbransje! 

- Botanisk design og ledelse, - ikke bare lek og kreativitet

På Norges grønne fagskole – Vea mener vi at utvikling av ny kunnskap er den beste måten å møte utfordrende tider på. I disse dager, når blomsterbransjen sliter ekstra med dårlig økonomi og store klimaavtrykk, er det viktigere enn noen gang å heve kompetansen sin.

Det er viktigere enn noen gang å dele erfaringer og inspirere hverandre til å finne miljøvennlige løsninger.
– å bli utfordret på konseptutvikling for å finne nye måter å bruke og selge blomster på
– å utvikle en tjenestebasert, sirkulærøkonomisk tankegang i blomsterfaget
– å reflektere over hva som skal til for å bli en motiverende faglig leder, som tar smarte, strategiske valg, skaper lønnsomhet og får ut det beste i sine ansatte

Alt dette, og mer til, er innholdet i fagskolestudiet Botanisk design og ledelse, – studiet for blomsterdekoratører som vil ta i et tak.
Høsten 2022 starter modul 2 Blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse som kan kombineres med modul 3 Bedriftsledelse, som vi også hvert åt. På veien mot et Mesterbrev i Blomsterdekoratørfaget trenger du disse to modulene, samt modul 1 Blomsterfaglig produktutvikling, som har studiestart høsten 2021.

Det er viktigere enn noen gang å bidra til at blomsterdekoratørfaget overlever, – viktigere enn noen gang å tenke nytt, sammen.
Så, søk nå! Søk om plass via Samordna opptak

Informasjon om studiet
Botanisk design og ledelse er en høyere yrkesfaglig utdanning for blomsterdekoratører som ønsker å utvikle seg faglig sammen med andre fagpersoner. Studiet er nettbasert med samlinger og mulig å kombinere med jobb. Her ligger forholdene til rette for å lære mye om lønnsomhet, om hvordan man kan øke trivselen på jobb, utvikle miljøvennlige produkter, om utnyttelse av kortreiste materialer, slik at man kan bidra i krafttaket for en mer bærekraftig bransje.

Bildene er hentet fra arbeidskravet gjennomført med studenter på Botanisk design og ledelse i 2020.

Les mer om studiet her: Botanisk design og ledelse

Tekst og foto: Anne Stine Solberg

Anne Stine Solberg

Kontakt oss

Botanisk design og ledelse
Blomsterarbeid laget av student på fagskoleutdanningen Botanisk design og ledelse
Anne Stine Solberg

Søk her