Fagmiljø 

På Vea har vi tilbudt utdanning siden 1923. Det betyr at vi har lang erfaring, mye kompetanse og et sterkt fagmiljø innenfor grønne fagområder på Vea.

Samarbeid med bransjen

Gjennom alle disse årene har vi også knyttet mange kontakter og fått til et godt samarbeid med bransjene som vi utdanner fagfolk til. Fagmiljøet på Vea er sterkt og sammen med våre samarbeidspartnere jobber vi for at våre studenter skal få det beste ut av det.

Kurs og fagdager

I tillegg til undervisning holder vi kurs, fagdager og seminarer for bransjene. Det er viktig for oss at fagfolk fra bransjene ønsker å komme til Vea, og få glede og nytte av skolens lokaler og vakre uteområder.

Grønn kompetanse

Har du tenkt over hvor mye glede du har av blomster og planter, – av urter, frukt og grønnsaker, eller av en vakker bukett blomster? Eller tenker du over hva grønne omgivelser betyr for deg om du er i byer, i parker eller hjemme i hagen? ”Det grønne liv” gir oss mye glede, enten det utøves som hobby eller profesjonelt. På Vea utdanner vi gartnere og blomsterdekoratører som på mange måter lever det grønne liv fullt ut. Grønn kompetanse er både verdifull og spennende, – bare tenk på alt som kan dyrkes frem og lages av naturmaterialer til nytte og inspirasjon. Du ser dem i en blomsterbutikk eller et gartneri nær deg, – ivrige etter å øse ut sin grønne kompetanse og kreativitet. Etter vinterdvalen ønsker mange en spennende hage som behager både øyne og smaksløkene. Hagesentrene flommer over av vakre vekster som dufter himmelsk godt. Eller tenk på de forventningsfulle brudeparene, – spente på å se hvilke spennende kreasjoner blomsterdekoratøren skaper til deres bryllupsdag, – tilpasset akkurat dem og deres ønsker. Ja tenk, – gartneren og blomsterdekoratøren har som jobb å glede andre!

En del av Veas fargerike profil er nettopp det: Vea skaper gledesspredere!

Kontakt oss

Dorte Finstad