Ta blomsterdekoratørutdanning på Vea! 

Drømmer du om å jobbe med verdens vakreste yrke? Vi har ledige studieplasser på vår Blomsterdekoratørutdanning for voksne. Det er fortløpende opptak, så vær førstemann til mølla!

Blomsterdekoratørfaget er et kreativt håndverksfag hvor du jobber i takt med sesongene og med de vakreste naturmaterialer. Yrket har lang historie og inneholder både tradisjonelle disipliner og rom for faglig utvikling og innovasjon. Som blomsterdekoratør har du en variert arbeidshverdag. Du kommer i kontakt med mennesker i ulike livsfaser og kan bidra til å sette en vakker ramme rundt livets både glade og triste dager. Plantekjennskap, kunnskap om stell av planter, tradisjonelle og nye håndverksteknikker, material- og bransjekunnskap, og kreative prosesser er andre stikkord for utdanningen.

Utdanningen på Vea går over to år på deltid. Oppstart for årets klasse er 19. august. Mer informasjon om utdanningen finner du her.

Opptakskrav: Fullført og bestått fellesfagene norsk, engelsk, samfunnskunnskap, matematikk og naturfag på Vg2 yrkesfag/studieforberedende eller Vg1 studiespesialiserende.
Utdanningen kan også tas som kurs.

Slik søker du:
Klikk deg inn på søknadsskjemaet i linken under og last opp dokumentasjonen som etterspørres.
Søknadsskjema

Dokumentasjon: Vitnemål fra videregående utdanning og eventuelt attest på relevant praksis må legges ved når du søker.


Foto i toppen av artikkelen: Ingrid Marie Aarre
Tekst: Anne Stine Solberg

Kontakt oss