Stor gruppe personer ute på Vea

Vea-mesterskapet 2024 

Vi har igjen gleden av å invitere blomsterdekoratører til Vea-mesterskap!

Velkommen til en sosial og faglig helg

Vea-mesterskapet er en uhøytidelig konkurranse der to blomsterdekoratører jobber sammen som et lag. Mesterskapet holdes på Norges grønne fagskole – Vea og alle deltagerne bor på skolen gjennom helgen.

Vi deler ut oppgaven til konkurransen fredag 6. september klokken 16:00 og konkurransen avsluttes lørdag 7. september klokken 15:00. Dere disponerer tiden mellom oppstart og slutt selv. Dere kan bare benytte plantematerialer dere finner på Vea sitt uteområde.

Lørdag kveld blir det festmiddag for deltakerne med premieutdeling og søndag blir det utstillingsvandring og dommergjennomgang.

Deltakeravgift 

Deltakeravgiften er på 3250,- pr.person og inkluderer:

  • plantematerialer til bruk i konkurransen
  • overnatting fredag til søndag (inklusiv sengetøy og håndklær)
  • middag fredag og lørdag
  • lunsj lørdag
  • frokost lørdag og søndag
  • kaffe/te med noe attåt

(Deltageravgiften på 3250,- er en pakkepris og kan ikke deles opp)

Ta med selv: Klær til å være ute uansett vær, hodelykt, kniv og saks. Eventuelt mat og drikke dersom du har behov for noe mer enn det som serveres av Vea.

Påmelding

Spør en kollega, tidligere klassekamerat eller en annen blomstervenn og meld dere på. Begge deltagerne melder seg på, skriv i kommentarfeltet hvem som er din lagkamerat. Det er første par til mølla så her er det bare å melde seg på. Aller siste frist for påmelding er 15.august 2024. Vi har plass til maks 15 par.  Det er viktig at vi får e-postadresse og mobilnummer til den som skal delta. Skriv inn navn på lag-kompis i kommentarfeltet.  Meld deg på her: Påmelding til Vea-mesterskapet 2024

Dersom du har spørsmål, ta gjerne kontakt med Dorte eller Anne Stine.

Kontakt oss

Stor gruppe personer ute på Vea
Deltagere i Vea-mesterskapet 2019
Dorte Finstad